Tryghed og vejledning

Vi kender det alle . Det at skulle ud at købe en vare eller en serviceydelse inden for et område vi ikke nødvendigvis har det store kendskab til.
Når man så vælger en leverandør, er det i forhåbning om at denne lever op til vores forventniner og indfrier den tillid vi udviser.
Det er vi meget bevidst om hos Dækmesteren. Som de vise ord siger: Danmark er for lille til engangskunder.

Dæk:

Moderne biler er idag oftest udstyret med ABS - bremser og lignende sikkerhedsmæssige foranstaltninger.Hjulophæng og styretøj er optimeret for at opnå størst mulig vejkontakt og bedst tænkelige køreegenskaber.
Men de fleste af disse tiltag går mere eller mindre tabt såfremt man vælger et dæk i lavpris sekmentet. Det er fristende at spare nogle få hundrede kroner på fire dæk. Men tænk en lille smule anderledes.

Den invistering du er ude i , strækker sig oftest over 30-40000 km.
Hvilket for de fleste er mellem 3-4 år. Eller en merpris på et sted mellem 10 og 15 kr pr.måned.

Diverse dæktests viser det tydelige resultat.
Der er set eksempler på dæktest omhandlende mærkevarer kontra billigere alternativer, hvor feks. bremselængden ved 100 km/t på våd vej, blev forøget med 40 - 50 meter. Tankevækkende ikke ?

Og når du så oven i købet får en langt bedre komfort, mindre støj, undgår irreterende rystelser og vibrationer får bedre styrerespons og samtidig kan læne dig tilbage i sædet og nyde turen, forvisset om at du er sikkerhedsmæssigt rigtig godt kørende, ja så er valget ikke så svært.

Råd og vejledning:

Personalet hos Dækmesteren har samlet set mere end 40 års erfaring i dækbranchen, hvilket gør vi godt tør påstå vi er kompetente til at råde jer når I skal vælge dæk. Hos os har du adgang til alle de kendte mærkevarer til faste lave nettopriser.

Vi vælger vores faste sortiment ud fra bedste kvalitet til bedste pris. Det kommer dig tilgode. Alle vores priser udregnes således at avancen er den samme uanset hvilket fabrikat du måtte ønske. Også på skaffevarer.

Det gir dig tryghed for at du ikke vejledes i retning af et bestemt produkt hvor fortjenesten i en tænkt situation er bedre. Ikke hos os.
Det gør nemlig at vi kan indfri dine ønsker ud fra et fagligt kendskab og ikke ud fra hvor vi tjener mest.

Velkommen hos Dækmesteren. Et trygt sted at handle.

Kontakt os