En lille introduktion

Om Dækmesteren

Dækmesteren er stiftet i 2004 og vi holder fast i de samme gamle dyder om at vi holder hvad vi lover, vi leverer super service og vi er gode til det vi laver. Det er vigtigt for os at vores kunder er tilfredse og at deres biler bliver serviceret på bedst mulige måde.

Helt i top

Værkstedet

Vores værksted er udstyret med alt hvad der skal til at udfører arbejde på mange forskellige bilmodeller fra alle de kendte producenter. Derudover er vi rundt udstyret på dækcenter siden så vi kan hjælpe dig med at holde din bil velkørende.

Det er vigtigt for os at værkstedet holdes rydeligt så vi let kan finde vores værktøj og sikre at din bil bliver godt behandlet mens vi arbejder på den.

Skulle der være noget vi ikke har tid til eller som kræver et ekstra sæt øjne har vi et god samarbejde med Kraft Biler, som ligger i samme gård som os, og dermed er du sikret endnu bedre service en hos andre mindre værksteder.

Erfarne krafter

Teamet

Vi er fem mekanikere i teamet som alle har stor erfaring med at servicerer alle typer biler. Teamet bliver løbende videreuddannet for at sikre den høje kvalitet og at vi altid er opdateret i forhold til de nye teknologier der kommer på markedet.

Hver af vores fem dygtige folk har sit eget speciale og det udnytter vi naturligvis når din bil skal serviceres. Dvs. det er ikke sikker det er den samme mekaniker der laver alt på din bil når den er til service – det sikre at det altid er den bedste mand der er på jobbet.

Stærke krafter

Vores team

Benny Lindenborg

Benny Lindenborg

Arbejdsmand

Speciale i ....

Erik Andersen

Erik Andersen

Værkstedschef

Speciale i ....

Tom Kristensen

Tom Kristensen

Mekaniker

Speciale i ....

Finn Silde

Finn Silde

Arbejdsmand

Speciale i ....

Video fra Dækmesteren

Video