En lille introduktion

Om Dækmesteren

Dækmesteren er stiftet i 2004. Vi holder fast i de samme gamle dyder om, at vi holder hvad vi lover, leverer superservice og er gode til det vi gør. Det er vigtigt for os, at vores kunder er tilfredse og at deres biler bliver serviceret på bedst mulige måde.

Helt i top

Autoværkstedet

Vores værksted er udstyret med alt, hvad der skal til for at udføre arbejde på mange forskellige bilmodeller. Vi er også udstyret på dækcenter-siden, så vi kan hjælpe dig med at holde din bil velkørende.

Det er vigtigt for os, at værkstedet holdes ryddeligt så vi let kan finde vores værktøj og sikre, at din bil bliver godt behandlet mens vi arbejder på den.

Skulle der være noget vi ikke har tid til eller som kræver et ekstra sæt øjne, har vi et godt samarbejde med Kraft Service, der ligger i samme gård som os. Dermed er du sikret endnu bedre service end hos andre mindre værksteder.

Erfarne krafter

Teamet

Vi er fem mekanikere i teamet, som alle har stor erfaring med at servicere alle typer biler. Teamet bliver løbende videreuddannet, for at sikre den høje kvalitet og er altid er opdateret i forhold til de nye teknologier, der kommer på markedet.

Hver af vores fem dygtige folk har deres eget speciale. Det udnytter vi naturligvis når din bil skal serviceres. Dvs. at det muligvis ikke er den samme mekaniker, der udfører alt på din bil, når den er til service; det sikrer, at det altid er den bedste mand, der udfører arbejdet.

Stærke krafter

Vores team

Finn Silde

Finn Silde

Arbejdsmand
Tom Kristensen

Tom Kristensen

Mekaniker
Lars Marius Henriksen

Lars Marius Henriksen

Mekaniker / Dækmontør
Casper Høgsberg

Casper Høgsberg

Mekaniker

Video fra Dækmesteren

Video