Vores autotransport

Der er ikke noget, der kan ødelægge ens dag som problemer med bilen. Det kan være, du kommer ud om morgenen, og så vil den ikke starte. Eller måske er du så uheldig at komme ud for et uheld. Uanset hvad årsagen er, tilbyder vi hos Dækmesteren at transportere din bil til vores værksted i Fredericia med vores egen autotransporter.

Services

På vores veludstyrede værksted kan vi servicere alle dele på din bil på en professionel måde.

Hvor kan du få hentet din bil fra med vores autotransport?

Vi tilbyder at hente din bil inden for en radius af 20 km fra vores bilværksted på adressen Navervej 4, 7000 Fredericia.

Så længe det er inden for vores 20 km radius, og vi har mulighed for at bugsere bilen derfra, tilbyder vi autotransport fra alle steder, uanset om det f.eks. er fra dit hjem eller motorvejen.

Vi kan hente din bil i vores autotransporter i tidsrummet mandag til fredag fra kl. 8.00 – 16.00.

Hvad er prisen på autotransport hos Dækmesteren?

I forhold til priser på autotransport ligger vi hos Dækmesteren i den billige ende sammenlignet med andre autotransport services. Du er altid velkommen til at ringe til os og forhøre dig om prisen i din konkrete situation.

Derudover aftaler vi altid en pris med dig, inden vi begynder at arbejde på din bil. På den måde undgår du uforudsete ekstraomkostninger, som du ikke selv har sagt god for. Dette er meget vigtigt for os.

Stor erfaring med mange biltyper og problematikker

Hos Dækmesteren er du altid sikret høj service og kvalitet, og vores fem dygtige mekanikere har hver deres speciale. Det betyder, at vi nok skal finde den bedste løsning til din bil, uanset hvad der er galt med den.

Derudover har alle vores mekanikere stor erfaring med reparation og servicering af mange forskellige slags biler.

Kontakt os endelig for at høre mere

Vi er altid klar til at besvare dine spørgsmål både over telefon, mail og på vores værksted i Fredericia. Så har du spørgsmål til vores serviceydelser, priser eller andet, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at kontakte os.

Du kan fange os alle hverdage mellem kl. 07.45 – 16.00, og du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular her. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.