Få hjælp til forsikringsskader

Uheld kan opstå ud af det blå og er umulige at forudse. De kan komme, når man mindst venter dem og er aldrig sjove. Hos Dækmesterens autoværksted står vi altid klar til at hjælpe dig – også når der er tale om forsikringsskader.

Services

På vores veludstyrede værksted kan vi servicere alle dele på din bil på en professionel måde.

Hvilken service tilbyder Dækmesteren i forbindelse med forsikringsskader?

Hos Dækmesteren tilbyder vi taksering og behandling af din bils skade. Vi stiller altid en GRATIS lånebil til rådighed, hvis der skulle være behov for dette, mens din bil bliver repareret.

Derudover tilbyder vi at hente din bil med vores autotransport, så længe det er inden for en 20 km radius af vores bilværksted på adressen Navervej 4, 7000 Fredericia. For at sige det lige ud, så hjælper vi dig hele vejen igennem med forsikringskader.

Hvad er prisen på forsikringsskader hos Dækmesteren?

Prisen på forsikringsskader er meget forskellig og afhænger af den enkelte skade. I nogle tilfælde kan det være mere omfattende end som så, mens det i andre tilfælde er små skader, som nemt kan repareres. Generelt er priserne relativt billig hos os, selvom servicen og kvaliteten på reparationen er høj.

Hvordan er forløbet, hvis du får en autoskade?

I forbindelse med en forsikringsskade skal du først henvende dig til dit forsikringsselskab for at melde skaden. Derefter hjælper vi med takseringen af din bil og sørger for, at du får en lånebil, mens skaden udbedres eller repareres helt. Slutteligt bliver bilen afleveret nyvasket til dig, så den er køreklar.

Vi aftaler desuden altid en pris med dig, før vi påbegynder arbejdet. Dermed undgår du ubehagelig ekstraomkostninger, som du ikke selv har godkendt. Dette er en vigtig værdi hos os.

Har du brug for hjælp til skadesanmeldelsen efter en autoskade?

Vi hjælper hellere end gerne med at udfylde skadeanmeldelsen i forbindelse med en forsikringsskade.

Er du interesseret i at høre, hvordan vi kan hjælpe dig i din konkrete situation, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi kan kontakte alle hverdage mellem kl. 07.45 – 16.00. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, hvorefter vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.